“SIMKUNNIGA” EXPORTCHEFER SÖKES

Exportchefatthyra är en affärsplattform för internationella konsulter och specialister med exceptionella kunskaper inom b2b affärsutveckling. Våra medarbetare har många års erfarenhet operationellt och som rådgivare. Vi vänder oss till dig som arbetar som konsult eller har en bakgrund som passar för våra uppdrag. Våra kunder är i huvudsak SME företag. Vi arbetar som konsulter och interimschefer samt med rekrytering av internationell kompetens.

Hur fungerar det?

Vi hjälper gemensamt våra kunder och tar in den kompetens som efterfrågas för att lösa uppgiften. Du tjänar pengar på att arbeta i våra projekt och genom att sälja in nya projekt till exportchefatthyra. Vi har en gemensam kunskapsdatabas, marknadsföring och ett stort nätverk. Vi genomför kvalitetsstyrning av samtliga projekt och direkt utvärdering från våra kunder. Vi har gemensamma aktiviter, möteslokaler och kontinuerlig fortbildning.

Som exportchef/konsult hos Exportchefatthyra har du alltid back up från organisationen. Vi tar upp frågeställningar och hittar gemensamt bästa lösningen för kunden. Därutöver hjälper våra specialister till med specialfrågor inom olika ämnesområden som tex (Supply/Sourcing/ Mediakommunikation och mediastrategi/ IP Frågor/ Juridik / Finansiering/ Exportteknik etc ).

Dina arbetsuppgifter

Arbeta som inhyrd Export / Sälj & Marknadschef hos våra kunder.
Genomföra konsultuppdrag inom internationell marknadsutveckling.
Agera coach och utbildare inom internationell sälj, marknads och etableringsstrategi
Bidra till utvecklingen av vår gemensamma kunskapsdatabas och vårt nätverk
Sälja in nya uppdrag.

Vem är du?

Du har en bakgrund inom internationella marknads och säljutveckling med erfarenhet som konsult eller en konsultliknande roll. Du har arbetat på ledningsnivå och med strategiska frågor. Vi ser gärna att du är certifierad coach, en god lyssnare och har en väl utvecklad analytisk förmåga. Du skall stimuleras av att arbeta självständigt och vara drivande. Vidare bör du ha ett stort nätverk och vara expert inom ditt område. Vi levererar en generell affärslogik med branscherfarenhet, språkkunskaper och geografisk affärserfarenhet som en intressant komplettering.

Skicka ditt cv och ansökningsbrev till olle.hasslof@exportchefatthyra.se

För mer information kontakta:

Olle Hasslöf, Managing Partner Exportchefatthyra.se
Mail olle.hasslof@exportchefatthyra.se
Tel: 0709-262623